0
0,00  0 elementów

Brak produktów w koszyku.

Pasztet drobiowy z żurawiną i słonecznikiem

17,00 

/ około: 0,25 kg
Ilość: 

Pasztet drobiowy z żurawiną i słonecznikiem – aksamit z charakterem, Drobno zmielony, pieczony na złoto, bez zbędnych dodatków. W środku mięso z kurczaka i wątróbka – delikatne, soczyste, otulone naturalną słodyczą suszonej żurawiny.

Opis

A do tego słonecznik, który chrupie i zaskakuje w każdym kęsie. To nie pasztet z marketu. To pasztet z opowieści. Z kuchni, w której piec się zaczynało o świcie, a kończyło... jak wszyscy już zjedli za dużo. Mięso z kurczaka i indyka – lekkie, ale nie jałowe Żurawina – dojrzała, słodko-kwaśna, pięknie się przełamuje. Słonecznik – dla tekstury, dla przyjemności, dla zdrowia Delikatnie doprawiony – pieprz, gałka, może nuta tymianku... Dlaczego warto? – bo nadaje się i na śniadanie, i na stół świąteczny – bo to pasztet, który dzieci jedzą bez marudzenia – bo jest pyszny na zimno, jeszcze lepszy lekko podgrzany – bo pasztet to duma domu – a ten ma klasę i duszę. Jak podawać? Na grubej pajdzie żytniego z ogórkiem kiszonym. Albo z chałką i masłem – serio, spróbuj. Do sałatek z rukolą i serem kozim – dla kontrastu. Z żurawiną na wierzchu jako wytrawna przekąska na imprezę. Pasztet drobiowy z żurawiną i słonecznikiem – swojskość, która flirtuje z elegancją. Z Rumianego Jabłka. Bez udawania, bez konserwantów. Tylko prawdziwe rzeczy.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pasztet drobiowy z żurawiną i słonecznikiem”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zobacz pozostałe produkty

Rumiane Jabłko swojskie specjały 
Anna Jabłońska

Liciszewy 61
87-640 Czernikowo
NIP: 8792554421
Złóż zamówienie
+48 607 964 541rumianejablko@wp.pl
© 2025 rumianejablko.jchost02.pl
Wykonanie The First
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram