Proces wędzenia
Wszystko zaczyna się w chwili, gdy składasz u nas zamówienie – to dla nas sygnał, że pora zakasać rękawy i zabrać się do pracy. Każda kiełbasa, każda szynka i każdy boczek z „Rumianego Jabłka” powstaje na bieżąco, specjalnie dla Ciebie – bez masowej produkcji, bez magazynowania, bez kompromisów.
Mięso najwyższej jakości najpierw poddajemy tradycyjnemu peklowaniu, a potem z czułością i cierpliwością wędzimy je w dymie z naturalnego drewna. Dajemy mu dokładnie tyle czasu, ile potrzeba – aż nabierze niepowtarzalnego aromatu, złocistego koloru i głębi smaku, której nie da się pomylić z niczym innym.
Gdy Twoje specjały są już gotowe – jeszcze ciepłe, pachnące i świeżo uwędzone – ruszają w drogę prosto do Twojego domu. Bo wędliny mają smakować jak u babci, pachnieć jak dzieciństwo i dawać radość z prawdziwego jedzenia.